Om os

Cloud Retail Systems leverer Point of Sale-løsninger, softwarebaserede kassesystemer, til alle brancher inden for nonfood retail. Her har vi blandt andet specialiseret os i hvordan optikere, modebutikker, cykelhandlere, legetøjsbutikker og guldsmede driver forretning. Vores kasseløsninger passer både til den selvstændige butik, til frivillige kæder og til kapitalkæder – også på internationalt niveau. 

Hos Cloud Retail Systems er vi eksperter i at understøtte vores kunders forretning. Hos Cloud Retail Systems sikrer vi derfor at din forretning får den kasseløsning som passer og understøtter den bedst. Vi tilbyder blandt andet også en lang række produkter, som kan gøre din butik synlig på flest mulige medier og måder. Derudover leverer vi produkter som kan maksimere dine salgsmuligheder og øge forretningens konkurrencedygtighed. 

Vi har mere end 20 års erfaring inden for IT-branchen, hvilket har resulteteret i en stor forretningsforståelse indenfor detailhandel. Vi har derfor altid fokus på at assistere detailforretningers processer og salg. 

Hos Cloud Retail Systems fokuserer vi på det vi er gode til, så vores kunder kan fokusere på de er gode til.

På vores hjemmeside findes vores sortiment af hardware, bonruller og andre forbrugsstoffer. Søger du tilbehør til din printer som ikke er på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte os for bestilling.

Du er altid velkomme til at ringe til os på telefon +45 96 23 30 00 der kan også sendes mail til: salg@cloudrs.dk